Ristovski
printscreen

Reprezentativac Sjeverne Makedonije Stefan Ristovski požalio se na uslove u kojima su smješteni fudbaleri na Evropskom prvenstvu. 

Sutra počinje 16. po redu Evropsko prvenstvo u fudbalu. Biće ovo do sada najčudniji kontinentalni turnir, s obzirom na to da su regulacije vezane uz virus korona poprilično različite u 11 država domaćina. Svoju zamjerku dao je i Stefan Ristovski, čija je reprezentacija Sjeverne Makedonije smještena u Bukureštu.

“Pokušavamo da atmosfera bude na visini zadatka, to je ono što nas je dovelo do Evropskog prvenstva. Ipak, nije lako jer smo 24 sata zatvoreni po hotelima. Stigli smo u Bukurešt, ali možemo da napustimo smještaj jedino kada idemo na trening i utakmice. Ovdje je kao u zatvoru. Mi nemamo ciljeve, želimo da nas potcijene, tada smo najjači. Do sada smo bili skromni u svakom pogledu i duelu, a tako ćemo biti i tamo. Znamo svoje kvalitete i čime raspolažemo, ali biće iznenađenja, vjerujte mi. Favorit grupe je sigurno Holandija, a ostalo ćemo vidjeti kako bude” – rekao je Ristovski za hrvatski “Telegraf”.

Makedonci će prvu utakmicu na prvenstvu odigrati s Austrijom u nedjelju.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime