Foto: aba-liga.com

Košarkaši FMP-a sastaće se u četvrtom kolu ABA lige sa ekipom Mornara koja je u dosadašnjem toku takmičenja upisala tri poraza, a trener tima iz Železnika Nenad Stefanović izjavio da njegovu ekipu očekuje teška utakmica, ali da vjeruje u pozitivan rezultat.

“Poslije jedne izuzetno teške i naporne utakmice u Ljubljani gdje smo ostvarili veliku pobjedu, očekuje nas još jedna zahtjevna utakmica. Ovog puta igramo na domaćem terenu, sa jednim timom čiji je kvalitet značajno veći od onoga što govori stanje na tabeli. To više govori o tome koliko je liga jaka i koliko svako svakoga može da pobijedi. Mornar je atletski dobar tim koji puno trči, uzima puno šuteva za tri poena i pogađa ih u visokom procentu”.

nama, Stefanović: “Na nama je da energetski budemo na uobičajenom nivou”
Foto: aba-liga.com

Stefanović je izrazio nadu da će ekipa imati veću podršku navijača nego u susretu protiv Igokee jer je ekipa, po njegovim riječima, to zaslužila.

“Nadam se da će biti dobra utakmica, nadam se i pred punijom halom nego što je to bio slučaj protiv Igokee jer mislim da su momci to svojim zalaganjem i rezultatima zaslužili. Na nama je da energetski budemo na, sada već za nas uobičajenom nivou, a da probamo da ispunimo defanzivne i ofanzivne zadatke. Nadamo se da će to biti dovoljno za povoljan rezultat za nas” – zaključio je trener Mornara.

FMP je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao dvije pobjede i jedan poraz, dok se Mornar trenutno nalazi na bilansu od tri izgubljene utakmice.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime