Foto: Pedja Milosavljevic/StarSport

Okupljanje muške košarkaške reprezentacije Srbije koje je prvobitno bilo planirano za 18. i 19. oktobar otkazano je zbog zdravstvenih problema sa kojima je suočen selektor Svetislav Pešić.

O zdravstvenom stanju Svetislava Pešića govorio je za zvanični sajt Košarkaškog saveza Srbije prof. dr Dragan Radovanović.

“Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahtijeva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije” – rekao je Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać zahvalio se svim igračima i klubovima koji su se odazvali pozivu reprezentacije na kontrolne treninge.

“Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želio bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima – poručio je Tarlać.

Okupljanje reprezentacije otkazano je jutros nakon vijesti o hospitalizaciji selektora Svetislava Pešića.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime