Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Nakon dva teška meča FIBA Lige šampiona Igokeu očekuje duel protiv Crvene zvezde u Laktašima, a Darko Talić sa nestrpljenjem očekuje utakmicu protiv evroligaša. 

Već smo prenijeli riječi šefa stručnog štaba Dragana Bajića o tome da aleksandrovački tim nema mnogo vremena za pripremu utakmice 12. kola ABA lige, a mladi Talić nadovezao se na trenerova zapažanja.

“Sigurno da nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica. Ne treba mnogo trošiti riječi o tome kakav kvalitet posjeduje Crvena zvezda. Kao što znamo kod njih je došlo do promjene trenera gdje će oni pokušati da se pokažu u najboljem svjetlu i podignu trenutnu formu. Najbitnije za nas je da se dobro odmorimo i koliko god je to moguće taktički spremimo se taktički za utakmicu. Igramo na domaćem terenu i imamo svoje šanse. Vjerujem u svoju ekipu, ne bojimo se nikoga i sigurno da ćemo dati sve od sebe, bez obzira što je sa druge strane evroligaški tim kao što je Crvena zvezda” – rekao je Talić.

U dosadašnjoj istoriji ABA lige ova dva tima snage su odmjerili čak 19 puta, a uspješniji je beogradski tim sa 13 ostvarenih trijumfa, dok je Igokea uspjela savladati Crvenu zvezdu u pet navrata.

Meč je na programu danas sa zakazanim početkom od 17 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime