Foto: Printscreen

Najbolja odbojkašica Evrope Tijana Bošković rekla je za “24sedam” da je Srbija ekipa koja ima kvalitet da se bori za medalju na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.

“Mnogi nas svrstavaju među favorite za medalju na Olimpijskim igrama. Naravno, mi preuzimamo tu odgovornost zbog svih rezultata koje smo postigli posljednjih godina, ali ja ne volim da pričam na tu temu prije početka takmičenja. Jedino što mogu da obećam je da ćemo dati sve od sebe da napravimo što bolji rezultat, a naravno, pod tim mislim da se uključimo u borbu za najviši plasman” – rekla je Boškovićeva pa dodala:

“Naporno treniramo, napredujemo svaki dan, i nadam se da ćemo biti najbolje kad bude najvažnije, a to je na Olimpijskim igrama, a poslije toga i na Evropskom prvenstvu. Idemo korak po korak. Činjenica je da je posljednja godina dana zbog cijele situacije bila dosta čudna što se tiče reprezentativnih obaveza. Nismo se toliko često sastajale, ali ne mislim da nas je to nešto poremetilo. Uigrane smo, jer mnogo godina zajedno radimo. Mi smo ekipa koja se izuzetno dobro poznaje”.

Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da će Tijana Bošković deset dana nakon Olimpijskih igara igrati na Evropskom prvenstvu protiv svoje rođene sestre koja nastupa za Bosnu i Hercegovinu.

“Imamo 10 dana pauze, pa nas čeka i to takmičenje. Iskreno baš se radujem tom susretu, imale smo priliku da odmerimo snage u klupskim takmičenjima, sada ćemo to biti i na reprezentativnom nivou. Meni je drago što će ona biti u Beogradu, imati priliku da je vidim, da se družimo. Lepo iskustvo. Takođe, i naši roditelji će biti ovde,  srećna sam što ćemo posle dužeg vremena svi da budemo na jednom mestu. Nadam se da će navijati i za moju sestru i za mene”poručila je Boškovićeva.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nastupaće na Olimpijskim igrama u Tokiju koje su na programu od 23. jula do 8. avgusta.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime