bošković
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Srpska odbojkašica Tijana Bošković izjavila je za “B92” da će predstojeće Olimpijske igre biti jako zanimljive, te da na turniru neće biti nijednog lakog protivnika.

Boškovićeva je izjavila da pripreme za Igre nisu nimalo lake, ali da su neizbježne ukoliko Srbija evropskom i svjetskom zlatu želi da pridoda i ono sa Olimpijskih igara.

“Zadovoljne smo. Izuzetno je naporno, ali dobro, to je nešto na šta smo navikli, što je normalno u ovom dijelu priprema. Drago mi je što su svi maksimalno fokusirani da odradimo pripreme što je bolje moguće, kako bismo u Tokiju bile u najboljem izdanju” – izjavila je srpska odbojkašica pa se osvrnula na prethodnu godinu u kojoj nije bilo takmičenja:

“Prethodne godine nismo imale reprezentativna takmičenja. Drago mi je što sam imala vremena da odmorim, jer sam se već osjećala umorno. To slobodno vrijeme mi je dobro došlo. Drago mi je što sam imala vremena da provedem sa porodicom, da napunim baterije za sezonu koja je bila naporna i duga, ali i za reprezentaciju” – kazala je Boškovićeva.

Bilećanka je komentarisala i turnir u Tokiju koji predstoji, te istakla da će biti mnogo jakih reprezentacija sa kojima su se reprezentativke Srbije već susretale:

“Ne bih mogla da izdvojim jednog protivnika. Biće izuzetno jak turnir. Dosta reprezentacija ima visoke ambicije. Sa nekima od njih smo se sastajali na najvažnijim takmičenjima. Turnir će biti zanimljiv i neće biti lakih utakmica” zaključila je odbojkašica turskog Ezačibašija.

Pred srpskim timom stoji težak zadatak, ali odbojkašice su toga svjesne, ali na turnir idu bez straha, a prethodno su obećale i da sigurno neće razočarati naciju.

Odbojkaški turnir na Olimpijskim igrama u Tokiju počinje 25. jula, a Srbija se nalazi u grupi sa Brazilom, Japanom, Južnom Korejom, Kenijom i Doominikanskom Republikom.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime