tiket
MeridianSportBH

Danas su na programu dvije utakmice osmine finala Evropskog prvenstva u fudbalu.

Meridianov tiket dana:

Hrvatska – Španija – bez golova u prvom poluvremenu
kvota: 2,75

Iako statistički nadmoćna protiv svakog od dosadašnjih protivnika Španija ne ulazi toliko često u izgledne prilike za gol koliko bi se to moglo zaključiti iz broja njenih udaraca po utakmici. Španci muku muke i s izmišljanjima pozicija Luisa Enrikea koji postavljenjem Žerara Morena na desno krilo, a Danija Olma na lijevo svoju ekipu čini dodatno bezopasnijom. Danas ih čeka duel sa Hrvatskom koja će uraditi sve da što veću količinu fudbala skoncetriše na sredinu terena gdje ona ima prednost, te je za očekivati da će prvo poluvrijeme proteći u onome što sportski komentatori često nazovu “ispitivanjem snaga”.

Francuska – Švajcarska – domaćin daje više od 1,5 gola
kvota: 1,95

Francuzi su prvi favorit za osvajanje Evropskog prvenstva, te je sasvim sigurno da ulogu ogromnog favorita imaju i u današnjem duelu s Švajcarskom. “Trikolori” su se uspjeli okliznuti u prvom dosadašnjem meču kada su imali takvu ulogu, te remizirati s Mađarskom na prepunoj “Puškaš areni”, ali danas je ulog nešto drugačiji i faza tempiranja forme za samu završnicu zahtjeva iskorištavanje svega što Švajcarska ponudi na terenu, a svojim limitiranim kvalitetom ponudiće puno.

Meridianov tiket dana: 

Hrvatska – Španija – bez golova u prvom poluvremenu
Francuska – Švajcarska – domaćin daje više od 1,5 gola

Ukupna kvota: 5,36 

Ovaj tiket možete uplatiti i u svim MeridianBet poslovnicama pod kodom 213005 za brzi tiket. Samo recite našim operaterima navedeni kod i uplatu i listić će biti odigran.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime