TIKET DANA: Fudbal vodi do dobitka

Srijeda na programu donosi dvije utakmice Lige šampiona, a fudbalski dan tu nije gotov, pa bi se ovakva prilika trebala iskoristiti.

Meridianov tiket dana:

Porto – Čelsi – 2
kvota 1,90

Ekipa iz Londona u meč protiv Porta ulazi kao favorit. Iako su “Plavci” u posljednjem kolu Premijer lige poraženi od VBA, može se reći da su u dobroj formi, a motivacije im svakako ne nedostaje. S obzirom na to da se ovaj susret igra u Sevilji, a ne na “Dragau”, portugalski predstavnik neće imati prednost domaćeg terena, pa je sasvim realno da Čelsi stigne do trijumfa.

Bajern Minhen – Pari Sen Žermen – više od 2,5 gola
kvota 1,62

Iako su i jedni i drugi oslabljeni, to im neće umanjiti želju za golovima. Očekuje se otvorena utakmica, što znači da bi trebalo biti i golova, tako da je upravo igranje na njihov veći broj dosta dobra opcija.

Real Sosijedad – Atletik Bilbao – manje od 2,5 gola
kvota 1,60

Ovaj meč bi trebalo da bude upravo suprotan od prethodno tipovanog. Dva baskijska tima su nedavno odmjerili snage u finalu Kupa Kralja za prošlu sezonu, a ekipa iz San Sebastijana je slavila sa 1:0. Istim rezultatom je završen i njihov pretposljednji dvoboj, tako da nešto tvrđi susret i danas djeluje realno.

Meridianov tiket dana:

Porto – Čelsi – 2
Bajern Minhen – Pari Sen Žermen – preko 2,5 gola
Real Sosijedad – Atletik Bilbao – manje od 2,5 gola

Ukupna kvota: 4,92

Postavi odgovor