Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nekadašnji košarkaš Dejan Tomašević rekao je u emisiji “Spotlight” da sada ne bi smio da pređe iz Crvene zvezde u Partizan. 

Tomašević je svoju karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, da bi 1995. godine prešao u ekipu Partizana, gdje se zadržao četiri godine. On je gostujući u ovoj emisiji rekao da sada to ne bi smio uraditi.

Nedavno sam pričao sa suprugom, to u današnje vrijeme ne bi smio uraditi. To ističem da je bio najbolji potez u mojoj karijeri, bilo je zaista stresno, ali hvala Bogu nisam imao nikakve posljedice” – izjavio je Tomašević. 

Zatim se osvrnuo i na velike probleme koje se dešavaju tokom utakmica domaćeg prventva i ABA lige, kada igrači nažalost nisu u glavnom planu.

To su procesi koje se dešavaju i nisu dobri, sve dok sav fokus nije na onih deset igrača na terenu mi ćemo biti u problemu. Radeći u Savezu trudio sam se da je uloga svih nas da budemo servis tih deset igrača i da treba da uradimo da oni imaju najbolje moguće uslove. Ako stavljamo sudije u prvi plan, mi onda gubimo fokus ovih deset igrača. Svjedoci smo da znamo sve o privatnom životu sudije, a njegova uloga je da stvori uslove da sportisti budu glavni protagonisti” – dodao je on. 

Tomašević je u svojoj karijeri kao reprezentativac dva puta osvojio svjetsko zlato, tri puta evropsko i jednom je bio olimpijski vicešampion.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime