Foto: Thomas Shea-USA TODAY Sport

U noći između nedjelje i ponedjeljka u NBA ligi Los Anđeles Lejkersi su slavili protiv Detroit Pistonsa rezultatom 121:116, a opšti haos na parketu je izbio tokom treće dionice. 

Naime, tokom izvođenje slobodnih bacanja Džeremija GrentaLebron Džejms je laktom u glavu udario udario Ajzeu Stjuarta, prilikom čega ga je raskrvario. 

Nakon toga je Stjuart žustro reagovao i krenuo fizički da se obračuna sa zvijezdom Lejkersa, o čemu više možete pročitai OVDJE.

Situaciju je nakon utakmice prokomentarisao i trener Pistonsa Dvejn Kejsi

”Kada smo izgubili Ajzeu Stjuarta, to nas je zaboljelo, jer smo bili oslabljeni na toj poziciji. Kada je drugi tim ušao da ostali momci odmore, tada su Lejkersi preuzeli momentum i više nismo mogli da se vratimo. I poraz bi mogao da bude dobro iskustvo. Bila je ovo teška noć za Stjuarta, njegovo oko je oštećeno i otvoreno, pa je sa razlogom bio bijesan. Ne mislim da je Lebron Džejms prljav igrač, ali je doprinio da se prekine naš serija koju smo imali i uticalo je da se oni pokrenu u nastavku” – rekao je trener Pistonsa. 

Trener Pistonsa je odgovorio da li bi Stjuart trebalo da dobije veću kaznu.

“Ne bi trebalo da se suoči ni sa čim. Nije napustio teren kada je trebalo, NBA bi trebalo o tome da odluči, ali čovjek je dobio osam šavova, nije svejedno koliko će šavova biti na njegovom licu. Čak mislim da nije znao ko ga je udario. Ali, znate, ne vidim nikakav razlog da Liga reaguje, osim zbog toga što nije napustio teren kada je trebalo. Zbog toga mislim da je izbačen iz igre. Za mene, to je dovoljna kazna”  poručio je Kejsi.

Ostaje da se vidi da li će u narednom periodu ova dvojica košarkaši biti kažnjena na određen način.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime