Credit: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports -REUTERS

NBA javnost fokusirala se na događaj od sinoć kada je pred kraj meča Denver Nagetsa i Majami Hita, Nikola Jokić nokautirao Markifa Morisa.

On je u meču sa Majami Hitom udario laktom s leđa Markifa Morisa i bukvalno ga nokautirao. Incident se dogodio dva i po minuta prije kraja meča pri vođstvu Denver Nagetsa 111:94.

Dok je nakon toga trajala gužva na parketu, bijesni Džimi Batler je urlao na Jokića da se nađu iza da se obračunaju.

Nakon meča, srpski košarkaš je istakao da se osjeća loše zbog onog što je uradio, ali da je to uradio kako bi se zaštitio.

Bio je to glup potez. Osjećam se loše. Nije trebalo da reagujem tako, ali bilo je usred igre. Dobio sam udarac. Vidio sam ga, ali sam samo mislio da će biti samo namjeran faul. Udario me i pomislio sam da je to preoštro od njega. Mislim da je bio prljav potez i morao sam da se zaštitim, ali osjećam se loše, nije trebalo da reagujem na ovaj način. Prije svega da budem izbačen iz igre. Moram da pomognem timu da pobjedi što je najvažnije. Vjerovatno da nisam reagovao bio bi nesportski faul, ali je bilo u trenutku adrenalina, reakcija” – rekao je Jokić nakon meča.

Jokić je tako upropastio sjajno veče koje je imao, jer mu je bila najbolja partija u sezoni. Prošlogodišnji MVP je ubacio 23 poena, imao 15 skokova i 10 asistencija uz šut 10 od 14 iz igre u pobjedi Nagetsa rezultatom 113:96.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime