(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)-starsport

Nikola Jokić je drugi put u nizu proglašen za MVP-ja NBA lige, a kakav status uživa u Denver Nagetsima najbolje je pokazala upravo ova nagrada.

Iako je NBA plej-of u jeku, Jokić se odavno vratio u Srbiju zbog rane eliminacije svog tima. Zbog toga je imenovanje za MVP-a dočekao u Somboru, ali to nije sprečilo ključne ljude Nagetsa da mu lično čestitaju na nevjerovatnom uspjehu.

Pored već redovnog gosta Sombora trenera Nagetsa Majka Melouna, lično je došao i vlasnik kluba Džoš Krenke, koji se pojavio u majici sa Jokićevim likom.

Bio je veliko iznenađenje. Izašao je sa staze, nije očekivao ništa od ovoga i da vidi vlasnika Džoša Kronkea, Tima Konolija, trenere i porodicu, sve koji ga vole. Bio je to trenutak koji neću zaboraviti. Mislim ni Nikola. Kakav trenutak, druga MVP nagrada. Zaslužio je, a zato ga i volim jer je bio skroman zbog podrške koju je dobio” – rekao je Majk Meloun.

Osim njih, došli su i direktor košarkaških operacija Tim Koneli, potom kondicioni trener Felipe Ajhenberger, direktor razvoja igrača Ognjen Stojaković

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime