Printscreen

Šestostruki svjetski šampion u snukeru Roni O’Saliven uporedio je Džona Higinsa sa Lionelom Mesijem.

Roni O’Saliven je rekao za ”Eurosport” da jedino Lionel Mesi može učiniti igru tako jednostavnom kao Džon Higins, a takođe je uporedio njegovu pobjedu nad Janom Bingtaom u polufinalu ”Sjevernoirskog opena” sa gledanjem Rodžera Federera u akciji. 

Higins je igrao nevjerovatan snuker u pobjedi nad Bingtaom 6:2 u frejmovima, dok je samo 24 sata ranije za svoj četvrtfinalni meč protiv Dejvida Gilberta rekao da je bio ”sramotan”, iako je slavio na kraju.

O’Saliven je prokomentarisao pobjedu nad Bingtaom: 

”Džon Higins je hirurški precizan i kao igrač snukera mogu reći da ne možete igrati bolje od toga. Bio je to nevjerovatan snuker” –  rekao je O’Saliven.

Higins danas igra u finalu protiv Marka Alena koji je upravo Higinsa priželjkivao u finalu, na šta je O’Saliven bio veoma iznenađen.

”Zbunjen sam kada igrači kažu da žele igrati protiv Higinsa. Ne želite igrati protiv njega, vjerujte mi” – objašnjava O’Saliven i poredi ga sa Lionelom Mesijem i Rodžerom Federerom: 

”Slična je stvar sa Lionelom Mesijem. Ne želite igrati protiv Mesija. Takođe ne želite igrati protiv Rodžera Federera.”

O’Saliven je u osmini finala izgubio upravo od mladog Bingtaoa koji je u polufinalu ”Sjevernoirskog opena” igrao protiv Higinsa.

Trenutno je na programu meč između Higinsa i Alena, a igraće se na devet osvojenih frejmova. 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime