Foto: USA Today/Reuters

Najveća zvijezda Nju Orleansa Pelikansa, gorotas Zajon Vilijamson odlučio je potpisati ugovor sa brendom “Džordan”, a stavio je paraf na ugovor u trajanju od sedam godina vrijedan ukupno 75 miliona dolara. 

Na ovaj način Vilijamson se pridružio drim timu Majkl Džordana koji za sada čine jedan od najboljih skorera svih vremena – Karmelo Entoni, plejmejker i predstavnik “old school” načina komandovanja na parketu – Kris Pol i mašina za tripl-dabl učinke – Rasel Vestbruk. 

“Ako se ne desi nešto nepredviđeno, a Zajon Vilijamson ostane ovakav kakav jeste, postoji ogromna mogućnost da će ljudi bukvalno navijati za jednog 18-ogodišnjak da postane milijarder. On ima potencijal da bude zaštitno lice apsolutno svake veće kompanije ili koroporacije. Jednostavno, Zajon je najupečatljivija osoba koju sam sreo u svom životu” – rekao je popularni Soni Vakaro za ESPN u godinama koje su iza nas, čovjek koji je kao direktor marketinga kompanije “Najk” 1984. godine potpisao Majkl Džordana i udario temelje hiperprodukcije na današnjem nivou.

U slučaju da ste propustili fantastičnu priču i put Majkl Džordana od bojkota kompanije “Najk” do vlastitog brenda možete je pročitati klikom na:

Pod obručem: Put Majkl Džordana od bojkota kompanije Najk do vlastitog brenda

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime