foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Proslavljeni trener Željko Obradović gostovao je na televiziji “N1” i tom prilikom rekao da će odluku o preuzimanju novog kluba donijeti krajem juna.

Na pitanje da li postoji šansa da ponovo preuzme ekipu Partizana, on je rekao da lično nije vodio nikakve pregovore, ali ima čovjeka koji je zadužen za to.

Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gdje sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje. Ljudi će uvijek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gdje ću nastaviti da radim donijeti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo. Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čovjeka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja poslije toga sednem sa ljudima. Ako sam uspeo da procijenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vrijeme ljudima. Znaćemo za dvadesetak dana” – izjavio je Obradović.

On je kao trener devet puta osvajao Evroligu.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime