Foto: MNK Sloga GornjiVakuf - Uskoplje/Facebook

Sloga iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja je sinoć savladala Salines sa 5:4, a pobjednički gol su postigli u posljednjim sekundama meča preko Admira Zukana koji je povodom tog pogotka i pobjede dao izjavu za MeridianSportBH.

“Da baš kao što kažete savladali smo ekipu Salinesa u Tuzli. Oni su tim koji je pretrpio određene igračke promjene, ali ostao je trener i došlo je dosta provjerenih igrača i mi smo smo znali da nas čeka težak ispit” kazao je Admir Zukan i dodao:

“Kao i svaku utakmicu do sada smo išli na pobjedu i hvala Bogu to se ostvarilo, a mi idemo dalje jer nam za vikend gostuje Bosna Kompred koja je gradski rival Salinesa”.

Zukan, Zukan za MeridianSportBH: “Donio sam pobjedu u posljednjim sekundama, ali je to zasluga čitavog tima”
Foto: MNK Sloga Gornji Vakuf – Uskoplje/Facebook

Admir Zukan je na meču protiv Salinesa postigao het-trik, a jedan od tih golova je bio onaj koji je donio sva tri boda Slogi u posljednjim sekundama meča.

“Osjećaj je izvanredan i hoće me golovi, a uvijek sam tu u vrhu liste strijelaca. Ovaj put sam ja donio pobjedu u posljednjim sekundama ,ali ovo je zasluga cjelog kolektiva i naplata rada i truda. Sloga je zdrava sredina gdje svi ljudi dišu kao jedan”prokomentarisao je Zukan pobjednički gol.

Futsaler Sloge iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja se osvrnuo na očekivanja od nastavka sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u futsalu, ali i na atmosferu u svlačionici.

“Idemo iz utakmice u utakmicu, a cilj je plej-of pa poslije šta god da bude. Vjerujem da imamo kvalitet da se borimo za sami vrh. Atmosfera u svlačionici je odlična i svi smo na okupu već par godina, a sada sa trenerom Crnalićem smo dobili jednu novu dimenziju o čemu naši rezultati govore”zaključio je Zukan.

Za kraj je Zukan pozvao sve navijače Sloge da dođu i podrže tim u njihovom sljedećem meču na kojem će dočekati Bosnu Kompred 13. novembra 2021. godine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime