Karlos Alkaraz
Foto: Susan Mullane-USA TODAY Sports

Karlos Alkaraz je pohvalio svog protivnika u finalu Vimbldona Novaka Đokovića.

Sutra je od 15h na rasporedu veliko finale Vimbldona u kom će snage odmjeriti 20-godišnji Karlos Alkaraz protiv branioce titule Novaka Đokovića.

Mladi španski teniser je priznao u razgovoru za “Eurosport” da je itekako jasno da je Đoković favorit pred finale Vimbldona, ali da se takođe raduje njihovom susretu:

“Svi znaju da je Novak glavni favorit, čak i ja. Znam da je favorit, osvojio je posljednja četiri Vimbldona, želi peti u nizu, ima niz od 34 meča bez poraza ovdje, to je nešto ludo. Pokušaću da ne mislim na to, na svu tu statistiku koju ima ovde na Vimbldonu. Ponašaću se kao da je u pitanju samo još jedan meč, kao i svaki drugi koji sam odigrao, pokušaću da pokažem najbolje i nađem način da ga pobedim” jasan je Alkaraz koji je dodao:

“On je legenda sporta, a ja sam uvijek govorio, ako želiš da budeš najbolji onda moraš i da pobjeđuješ najbolje. Želim da osvojim Vimbldon jednog dana, ali biće još posebnije ako u finalu pobijedim Novaka. Biće to vrlo emotivan trenutak za mene. To je nešto čemu sam se nadao čim se pojavio žrijeb, da igram finale sa njim i da uživam”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime