Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Drugi reket svijeta, Novak Đoković, relativno lako je savladao Janika Sinera u polufinalu Vimbldona i tako se plasirao u novog grend slem finale gdje će se u nedjelju sastati sa Karlosom Alkarazom.

Prva dva seta protiv Janika Sinera je Novak Đoković sa velikom lakoćom dobio, a onda je imao malih problema tokom trećeg seta kada se suočavao sa set loptama.

Publika u Londonu ga je tada počela ometati između servisa, a on im je uzvratio na originalan način – “brisanjem suza”, aludirajući na to da su tužni i uplakani što je uspio da “preživi” tešku situaciju.

Đoković je na pres konferenciji upitan o tom potezu, a uslijedio je vrlo sarkastičan odgovor.

“Sočivo, apsolutno. Zaglavilo mi se nešto u oku u tom trenutku. Vidio sam da je snimila kamera, nešto sam se rastužio zbog tog sočiva, a klima je jaka, osušile su se oči, malo me zaboljelo. Nešto mi je upalo u oko. Zapravo, drago mi je da su oni to prepoznali” – kazao je Đoković, a onda odgovorio da li bi ovo moglo završiti u planiranom dokumentarcu o njemu:

“Ne znam, vidjećemo. Želio bih, kao i sve ovo što se dešava ove godine na slemovima. Vidjećemo u kojem formatu, pričali smo o tome – da li kao epizode ili kao jedan dugometražni film – to ćemo tek dogovoriti, ali ima materijala, hvala bogu”.

Podsjetimo, Đoković i Alkaraz će u nedjelju od 14 časova započeti finale Vimbldona.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime