foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković pobjedom nad Rusom Danilom Medvedevom osvojio je Masters u Parizu, a nakon toga se oglasio i na društvenim mrežama gdje je pohvalno govorio o ruskom teniseru.

“Nedjelja puna blagoslova. Oba djeteta po prvi put me zajedno gledaju cio meč. I to kakav meč. Velika borba sa izvanrednom atmosferom na tribinama. Tokom cijele nedjelje sam osjećao puno podrške i ta energija me je nosila do trofeja. Hvala mom timu na trudu da se ostvari još jedan veliki uspjeh. Radujem se da donesem još jedno „drvo“ u šumu gdje ovaj vuk spava” – napisao je Đoković pa dodao:

“Ono što cijenim i poštujem kod Danila je njegova dosljednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku. Originalan i autentičan. Nezavisno od mišljenja drugih, zastupa svoje vrijednosti i zauzima stav koji je njemu svojstven. Kada vidim ljude koji prihvataju sebe i svoju narav , a rade konstantno na usavršavanju, znam da im predstoji uspjeh u karijeri i životu. Radujem se novim susretima sa Danilom. Drago mi je da se rodilo još jedno značajno rivalstvo za tenis”.

Osvajanjem Mastersa u Parizu Novak Đoković je osvojio 37. masters titulu u karijeru te se po ovom parametru sada nalazi na prvom mjestu svjetskog tenisa.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime