Foto: REUTERS/Edgar Su

Novak Đoković, najbolje rangirani svjetski teniser, u izjavi koju prenose srpski mediji je govorio o svom povratku na terene i mogućnosti da ne zaigra na Australijan openu ukoliko se ne vakciniše.

Đoković će nastupiti na Mastersu u Parizu, a rekao je sljedeće:

“Uzbuđen sam što sam se vratio. Bila je ovo naporna i iscrpljujuća sezona. Mentalno je bilo teško. Drago mi je što sam se vratio, naporno sam trenirao proteklih nedjelja. Mogu da odigram dobro i daleko da doguram. Opasno po mene bi moglo da bude to što nisam dugo igrao. Odlučiću kada vidim šta će biti konačna odluka Teniskog saveza Australije. Do tada, ne želim da pričam o tome, kada budu rekli zvanično šta traže, tada ću se oglasiti.

Cilj je da ostanem prvi na kraju godine i da odigram dobro sa reprezentacijom na Dejvis kupu. Naučio sam da se nosim sa porazima. To je prilika da naučite da napredujete. Poraz od Medvedeva stigao je i u najgorem i u najboljem trenutku istovremeno. Drago mi je što sam imao podršku publike, koju inače nisam imao, nisam to očekivao. Veoma sam zahvalan, bilo je drugačije nego u posljednjih 15 godina. Tog dana sam ostvario pobjedu sa publikom, važno je bilo za moje emocije. Nadam se da ću takvu energiju iskoristiti u Parizu”.

Masters u Parizu je na programu od sutra, a prvi Đokovićev protivnik će biti Fabio Fonjini ili Marton Fučovič.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime