Jokić u svom stilu o tituli Novaka: "Koji je ovo put više, Bog te video?"

Najbolji košarkaš svijeta Nikola Jokić prokomentarisao je uspjeh najboljeg tenisera svijeta i sunarodnika Novaka Đokovića.

Đoković je u Parizu večeras osvojio svoj 23. grend slem u karijeri i tako postao najbolji svih vremena. I ranije, Jokić i Đoković su razmijenjivali poruke podrške jedan drugom, a sada se centar Denver Nagetsa ponovo oglasio.

Vidio sam da je osvojio, svaka mu čast. Pobijedio je, koji je ovo već put, Bog te vidio… Uzeo je 23. trofej, dosta više. Šalim se, naravno. “Ne postoje riječi koje bi objasnile dovoljno šta je napravio. Svi su već sve rekli. On je majstor svog zanata i vjerovatno jedan od najboljih koji su se bavili tim sportom“.” – rekao je Nikola Jokić.

Pitali su novinari Jokića da prokomentariše i Torontov izbor Darka Rajakovića za glavnog trenera…

“Jako sam srećan zbog toga. Mnogo mi je drago što su ga uzeli, on je sjajan čovek, ovdje je jako dugo, prošao je dug put od trenera u Razvojnoj ligi, do trenera prvog tima. Mnogo toga je prošao i doživio, zaslužio je ovo što mu se dešava sad. Vjerujem da će uraditi sjajan posao. On je drugi srpski trener koji vodi NBA klub, prvi poslije Igora Kokoškova. NBA liga raste, sjajno je što je dobio šansu, klubovi očigledno žele da daju i drugima šansu“.

Postavi odgovor