Foto: REUTERS/Kelly Defina

Češka teniserka Barbora Krejčikova bila je bolja od Sorane-Mihaele Kirstee sa 2:0 (6:3, 6,3) u finalu WTA turnira u Strazburu i tako uspijela doći do svoje prve WTA titule u karijeri.

Furiozno je u meč ušla Čehinja Barbora Krejčikova koja je povela sa dva brejka prednosti 4:0. Sorana-Mihaela Kirstea uspjela je da smanji na 5:3, međutim u narednom gemu Krejčikova oduzela je svojoj protivnici servis i tako povela sa 6:3 u ovom finalu.


U drugom setu Kirstea je odmah na početku oduzela servis Čehinji, međutim u narednom gemu nije uspjela da potvrdi brejk, što je i Krejčikova iskoristila i osvojila tri uzastopna gema (3:1). Do kraja meča vidjeli smo još po jedan brejk na obje strane i isti rezultat kao i u prvom setu, sa 6:3 Krejčikova je savladala Rumunku i tako osvojila svoj prvi WTA turnir u karijeri.


“Osjećam se veoma emotivno. Stvarno sam srećna. Bila je ovo nevjerovatna sedmica za mene. Ostala sam bez riječi, tresem se i ne mogu da vjerujem da sam osvojila svoju prvu WTA titulu. Željela bih ovom prilikom da čestitam i Sorani koja je takođe imala sjajnu sedmicu i želim joj sve najbolje u nastavku sezone”rekla je nakon meča Krejčikova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime