Foto: Xinhua/Cheng Min

Tunišanka Ons Žabur i Špankinja Paula Badosa plasirale su se u polufinale Indijan Velsa. Ons Žabur je bila bolja od Estonke Anet Kontavejt sa 2:0 (7:5, 6:3), dok je Paula Badosa eliminisala Nijemicu Anđelik Kerber takođe sa 2:0 (6:4, 7:5).

Ons Žabur će igrati u polufinalu Indijan Velsa nakon što je uspjela da eliminiše Anet Kontavejt sa 2:0. U prvom setu imala je Tunišanka prednost od 4:1 uz dva brejka viška, ali je Kontavejt uspjela da se vrati u set i stigne do 5:5. Ipak, Žabur je sa još jednim brejkom uspjela da stigne do prednosti u setovima.

U drugom setu viđena je izjednačena borba sve do rezultata 3:3 nakon čega Žabur osvaja tri uzastopna gema koja su joj obezbijedila plasman u polufinale.

Španska teniserka Paula Badosa plasirala se u polufinale Indijan Velsa nakon što je eliminisala Nijemicu Anđelik Kerber sa 2:0 u jednom vrlo zanimljivom duelu.

Stigla je badosa prva do brejka, ali je Kerber odmah odgovorila. Ipak, u desetom gemu Špankinja je još jednom oduzela servis protivnici i stigla do prednosti u setovima.

U drugom setu Badosa je imala prednost od 5:2, ali je ipak birala teži put do njegovog osvajanja. Dopustila je Nijemici da se vrati u set i izjednači na 5:5, ali potpunog preokreta ipak nije bilo tako da se španska teniserka našla u polufinalu.

Paula Badosa i Ons Žabur sastaće se u polufinalnom okršaju, dok će se u drugom polufinalu sa suprotnih strana mreža naći Letonka Jelena Ostapenko i Bjeloruskinja Viktorija Azarenka.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime