Foto: FK Sloboda Novi Grad/Facebook

Predsjednik Slobode Novi Grad Mladen Bosančić na gostovanju u Radio Novi Grad najavio je da će Borac igrati svoje domaće utakmice na stadionu “Mlakve” zbog izgradnje terena sa hibridnom travom u Banjaluci.

Rekonstrukcija stadiona u Bosni i Hercegovini polako počinje, a nakon što je to najavljeno u Tuzli, teren sa hibridnom travom će stići i u Banjaluku.

Domaće mečeve na Mlakvama će u tom periodu igrati aktuelni šampion Bosne i Hercegovine banjalučki Borac, a razlog je taj što će u pomenutom periodu na Gradskom stadionu u Banjaluci biti postavljan teren sa hibridnom travom” – rekao je predsjednik Slobode Mladen Bosančić.

Borac, Hibridna trava dolazi na Gradski stadion u Banjaluci, Borac u aprilu i maju na stadionu prvoligaša
Foto: FK Borac Banja Luka/Facebook

Tom prilikom, predsjednik Slobode najavio je da će novogradski klub takođe pokušati da se domogne Premijer lige.

Vjerujem da možemo da osvojimo prvo mjesto na u Prvoj ligi Republike Srpske i samim tim se plasiramo u Premijer ligu. Mi već sada dogovaramo protivnike za pripremni period pred početak proljećnog dijela sezone, a neminovno je da će biti i pojačanja. Nama u ovom rosteru trebaju tri ili četiri pojačanja kako bismo održali postojeći nivo. Pravimo ekipu za Premijer ligu i u prilog tome ćemo dovoditi i pojačanja, a sve to u skladu sa finansijskim mogućnostima” – istakao je Bosančić.

Sloboda je kolo prije kraja prvog dijela Prve lige Republike Srpske četvrta sa četiri boda manje od prvoplasirane Krupe.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime