Printscreen

Danas je u “Boriku” odigrana humanitarna utakmica za pomoć Slobodanu Kesiću, koji je nedavno uslijed pogoršanja zdravstvenog stanja izgubio vid. Saša Vujasinović, legendarni plejmejker Borca, poslije meča je prokomentarisao ovo dešavanje za MeridianSportBH.

Kao što je bilo najavljeno, u prvom poluvremenu su snage odmjerili juniori Borca i juniorska selekcija Banjaluke, dok su se u drugih 20 minuta na parketu našli aktuelni košarkaši ekipe iz grada na Vrbasu i nekadašnji asovi “Crveno-plavih”.

“Osjećaj je jako neobičan, nisam dugo ni bio u ‘Boriku’, kada smo istrčali iz tunela vratile su mi se slike od prije 17 godina i ranije. Drago mi je da smo, nadam se, ispunili ono zbog čega smo i došli, s obzirom na to da je u pitanju humanitarna akcija, a i da vidim sve ove saigrače, pošto sam sa svima njima u nekoj fazi igrao u Borcu. Više uopšte ne igram košarku, prije tri godine sam imao nešto težu povredu, tako da sada trčim, ali to je sve. Pratio sam Borac u ovoj sezoni, koja je bila odlična, u početku nije sve išlo tako dobro, ali na kraju se sve odlično završilo” – istakao je Vujasinović.

Podsjećamo, sredstva za Slobodanovo liječenje se i dalje prikupljaju, tako da pozivamo sve ljude dobrog srca da mu pomognu. Slobodan je uvijek bio Borac i pobijediće ovu bitku uz sve nas zajedno! Priključimo se svi i pomozimo Borku da ponovo vidi svojim očima!

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime