Radonjić: "Situacija je vrlo slična kao pred meč protiv Budućnosti"

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak će gostovati izraelskom Makabiju u meču drugog kola Evrolige, a trener Dejan Radonjić ne može da računa na nekoliko košarkaša za ovaj meč.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić u meču drugog kola Evrolige protiv Makabija neće moći da računa na Erona Vajta, Majka Cirbesa i Branka Lazića, a pod znakom pitanja biće i Ostin Holins.

“Situacija je vrlo slična kao pred meč sa Budućnosti. Holins će ići sa nama, ali mislim da su male šanse da može da nam pomogne sutra. Imamo još 24 sata do meča, pa da vidimo kako će da se razvija situacija. Ovo kako danas izgleda šanse su male. Ostalo je sve isto kao pred meč sa ekipom Budućnosti” – rekao je Radonjić, a potom je bio upitan za pad Stefana Lazarevića na meču protiv Budućnosti:

“Dobro, on je nezgodno pao, ugruvao se malo i ništa ozbiljnije od toga. Imali smo dosta tih čudnih situacija gde smo izlazili sa ozbiljnim posledicama, ovoga puta se to nije desilo”.

U prvom meču Crvena zvezda je poražena od Fenerbahčea, dok je Makabi nakon uzbudljivog finiša bio bolji od minhenskog Bajerna.

Postavi odgovor