foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
, Zagorac: “Mislim da sam ostvario zacrtane planove, jedva čekam da to prikažem na terenu”
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Krilni igrač Partizana Rade Zagorac govorio je za klupsku televiziju o tome kako je proveo ljeto i šta njega i klub očekuje u narednom periodu.

O tome kako je proveo nešto duži godišnji odmor, Zagorac kaže:

“Mi košarkaši često u dosadašnjim karijerama budemo odsutni mjesec dana jedni od drugih, radimo na sebi i onda su ti počeci zanimljiviji jer se razmjenjuju iskustva sa ljetnih odmora i slično. Sada je drugačija situacija jer smo bili dugo razdvojeni zbog korone, pa smo se nešto malo spojili, pa smo sad opet bili dosta odvojeni”

Zagorac ističe da je slobodno vrijeme iskoristio i da ode na more sa kolegom iz kluba.

“Ja sam iskoristio prvi nalet kada se moglo otići u Hrvatsku bez komplikacija i sa Nikolom Jankovićem sam bio u Opatiji. Tamo smo bili 15 dana i bilo nam je sjajno. Volim da odem u Hrvatsku i imam lijepo mišljenje o njihovoj ponudi” 

Košarkaški, krilni igrač Partizana tvrdi da je odlično iskoristio odsustvo takmičarskih mečeva.

“Kao i svakog ljeta, postoji profesionalnost i odgovornost u planovima. Mislim da sam ostvario zacrtane planove i jedva čekam da dobijem priliku da to prikažem na terenu”

Ekipa crno-bijelih je zadržana na okupu, a novi šef stručnog štaba je Vlado Šćepanović.

“Ogromna je prednost taj osjećaj pripadnosti klubu. Često pričam sa saigračima koji su tu već neko vrijeme kako je to neka psihološka prednost. Kada se završi ljetni odmor, svi imamo taj neki problem da iz neke slobode ulaziš u niz obaveza i to stvara mali pritisak. Kod nas ta problematika ne postoji jer dolazimo na mjesto koje nam je svima drago i koje nam je svima poznato, sa poznatim ljudima i te stvari su prednost i osnova dobre atmosfere” – kaže Zagorac

Zagorac je jedan od pokretača unije igrača, o čemu je bilo dosta govora prethodnih sedmica. Na njegov račun, kao jednog od osnivača unije, bilo je dosta kritika povodom ovog pitanja. O svemu tome, Zagorac priča:

“Ništa to nije neočekivano. Itekako imamo zacrtane korake i neke poteze koji su se vukli i koji će tek da se vuku. Što se tiče same unije, vjerujem da je to zdrava ideja koja će nama i generacijama koje dolaze donijeti dobar komfor i oporavak od kojih igrači mogu da profitiraju, prvenstveno zdravstveno”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime